Per 1 oktober 2020 wordt Blue Ocean Fishing onderdeel van Delta-N. Lees het volledige bericht.

Moderne software

Een flexible en betaalbare
IT-omgeving op maat

Moderne software versnelt de business

Bij software ontwikkeling gaat het om een continue verandering die direct waarde voor de business brengt. Daarbij is het belangrijk om snel, flexibel en voortdurend de eigen IT-omgeving aan te kunnen passen aan de laatste ontwikkelingen. 

Resultaatgerichte aanpak

Het uitgangspunt is het bieden van oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan de bedrijfsdoelen van onze klanten. Dit doen wij door:

  1. Solution Scan - Wij nemen de tijd om uw business volledig te doorgronden. Daarbij bekijken uw huidige IT-omgeving en analyseren hoe uw bedrijfsdata is georganiseerd. We bespreken uw wensen, plannen en doelen voor de toekomst. Meer informatie.
  2. Solution Outline - De aanpak is gebaseerd op het creëren van een fundamentele basis waarbij uw business centraal staat. Op basis van de businesscase en duidelijke definitie van de functionele wensen en eisen leggen we de ontwerpkeuzes vast in de solution outline. Dit vormt tevens de basis van ons financieringsvoorstel.
  3. Business Solution - Onze Solutions Outline maakt het mogelijk om heel kostenefficient te werk te gaan. We vertalen uw business naar een flexibel en toekomstgericht model. Dat vormt de basis voor een gemeenschappelijk begrip van zowel uw business als de Business Solution. Programmeer- en testinspanningen worden in hoge mate gereduceerd. Het zorgt voor de flexibiliteit waar uw business omvraagt.

Onze aanpak: BUsiness fiRST (BURST)

Het resultaat 

  1. Met een sterke focus op de businessdoelstellingen en door gebruik te maken van tools en frameworks realiseren wij korte doorlooptijden;
  2. Dit vertaalt zich uiteraard meteen in een gunstige kostprijs voor u;
  3. Valideerbare kwaliteit omdat we modelleren met bestaande data en met het beoogde eindresultaat als uitgangspunt; 
  4. In het belang van Europese wet- en regelgeving is Privacy by Design & Default voor ons een uitgangspunt;
  5. Wij ontzorgen u gedurende de operationele levensduur van de software met dat waar de business om vraagt. U bent verzekerd van passende ondersteuning;
  6. Onze “as-a-service” (Maatwerk SaaS)-aanpak laat toe te werken met een uniek financieringsmodel, waarbij de initiële investeringen voor u beduidend lager liggen dan bij een traditionele aanpak.


"Dank voor de heerlijke taart, en fijn dat we zover zijn gekomen, we zijn blij met jullie aanpak, en wijze van samenwerking"

"We zijn erg tevreden met het resultaat! Ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking en het resultaat dat jullie hebben neergezet. Jullie zijn voor ons dé partij als het gaat om ontwikkelvraagstukken"

Weten wat moderne software kan opleveren?

Met onze resultaat gedreven aanpak realiseren wij totaaloplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van uw business. 
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Nee contact met ons op:

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783