Per 1 oktober 2020 wordt Blue Ocean Fishing onderdeel van Delta-N. Lees het volledige bericht.

Over ons

Wij geloven dat het beter kan

De vraag naar snelle en efficiënte applicatie-ontwikkeling en flexibel beheer neemt toe. Als het ontwikkelproces wordt uitbesteed, moet het begrijpelijk en controleerbaar zijn. Het beheer moet volledig ontzorgen. Bovendien is er behoefte aan concreet resultaat in plaats van betalen voor de inspanningen. Bij ons daarom geen uurtarief, maar een vast en helder maandbedrag.

Van bezit naar gebruik

Tegelijkertijd is duidelijk dat er een verschuiving plaatsvindt naar gebruik in plaats van bezit. De populariteit van het werken in de cloud is daar een goed voorbeeld van. Op het gebied van applicatieontwikkeling zal deze trend zich ook voortzetten. Daar zijn we niet alleen van overtuigd, we maken er ook slim gebruik van. En dat kan tot duidelijk lagere kosten leiden.
Snel de juiste business-oplossing realiseren, dat is waar we voor staan. Dat vraagt om vele jaren ervaring, een gezonde mindset én de durf om de zaken anders aan te pakken .

Actueel en slagvaardig

Met onze unieke aanpak komen we tot een totaaloplossing die naadloos aansluit op de wensen van de business. Dat vraagt uiteraard om maatwerk maar niet tegen de kosten die daarmee vaak gepaard gaan. Daarbij nemen wij het gehele proces van (initiële) ontwikkeling, beheer en hosting uit handen. Dat scheelt een hoop zorgen en als de business groeit bewegen we mee. Dat betekent continu een actueel en slagvaardig systeem.

Onze bedrijfsnaam

Onze bedrijfsnaam is een referentie naar het management boek ‘Blue Ocean Strategy’ dat in 2005 uitkwam. Geschreven door Chan Kim en Renee Mauborgne, twee professoren van de prestigieuze business school INSEAD. 

In een notendop: hevige concurrentie leidt slechts tot bloedrode oceanen van rivalen die vechten om marktaandeel met voortdurend krimpende winstmarges. Blauwe oceanen staan voor markten die nog niet zijn aangeboord met kansen voor langdurige en rendabele groei. Om een blauwe oceaan te kunnen ontdekken, moet je heel anders kijken en denken dan we normaal gewend zijn te doen, aldus de auteurs. En dat is precies wat wij doen voor onze opdrachtgevers.

Wij staat altijd open voor een goed gesprek. 

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783