Digitale Transformatie

Een 'agile' IT omgeving

Bij digitale transformatie gaat het om een continue verandering die waarde voor de business moet realiseren door verwachtingen van de klant telkens weer te overtreffen. Daarbij is het belangrijk om snel, flexibel en voortdurend de eigen ICT omgeving aan te kunnen passen aan de laatste ontwikkelingen.

Traditionele bedrijven moeten zich blijven afvragen of en op welke manier hun huidige businessmodel om zeep geholpen kan worden door concurrentie die het goedkoper, sneller of beter kan aanbieden. Denk aan Uber, Airbnb en Picnic; allemaal start-up’s zonder legacy. Bedrijven moeten kritisch blijven op de toegevoegde waarde van hun eigen producten en diensten voor hun klanten. En ze moeten alert zijn op nieuwe technologieën en business modellen.

De laatste jaren is er veel veranderd en lag de focus op de voorkant van de organisatie; op het faciliteren van een doorlopende dialoog met de klant die wordt gevoerd over verschillende en onderling op elkaar afgestemde kanalen. Met een geoptimaliseerde kanaalonafhankelijke klantbeleving als ideaal. Een visie die niet altijd gemakkelijk aansluit op de systemen in de back-end die soms al enkele jaren geleden zijn gerealiseerd en nooit zijn ontworpen voor de huidige, moderne wensen van de business. Inefficiënties van back-end systemen en IT legacy kan het lastig maken om (klant) processen sneller en goedkoper in te richten.

Mobirise

Wij zijn volledig ingericht op het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van software-oplossingen en dienstverlening op maat. Met onze low-code, API-first aanpak hoeft dat niet ingewikkeld of kostbaar te zijn. Wij bieden bedrijven meer flexibiliteit in het managen van hun digitale omgeving, tegen zo laag mogelijk kosten. Wij bespreken graag waar de kansen en mogelijkheden binnen uw organisatie liggen. Hoe wij u zouden kunnen helpen bij de digitale transformatie van uw organisatie.

Geinteresseerd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek