online website builder

Business Solutions

Meer flexibiliteit, lagere kosten

Met een business oplossing op maat heeft u de flexibiliteit om uw digitale omgeving optimaal te managen, tegen zo laag mogelijke kosten.

● Uw organisatie is niet ‘agile’, uw mogelijkheden om (snel) aan te passen aan veranderende marktomstandigheden worden belemmerd door       oudere, moeilijk onderhoudbare software?
● Het beheer van uw applicaties is complex en duur?
● U betaalt voor uren maar heeft geen garantie op het resultaat?
● Uw applicaties werken niet goed samen of zijn niet geschikt voor mobiel gebruik?
● Er is geen goed overzicht in de binnen de organisatie beschikbare data?

Dit zijn zomaar een paar zaken die bij u kunnen spelen, waar wij graag met u over willen sparren.

Mobirise

Digitale Transformatie

Bij een digitale transformatie is het belangrijk om snel, flexibel en voortdurend de eigen IT omgeving aan te kunnen passen aan de laatste ontwikkelingen. Daar helpen wij graag bij. 

Mobirise

Software vernieuwing

Software die enkele jaren geleden is ontwikkeld voldoet vaak niet moderne gebruikers-eisen, zoals mobiele toegang, open architectuur, responsiveness, etc. Wij begeleiden u graag bij transitie naar een vernieuwde software omgeving.

Mobirise

Uniface modernisering

Wij vertalen de wensen en eisen van de business naar passende oplossingen waarbij wij kennis en ervaring van Uniface effectief weten te combineren met moderne (low-code) technieken.

Low code, API-first

Bij de ontwikkeling van de software maken wij gebruik van een zogenaamde low-code, API-first benadering. Dit houdt in dat we een strikte scheiding van de afzonderlijke componenten nastreven waardoor de componenten klein en overzichtelijk blijven. Met onze low-code, API-first benadering en door gebruik te maken van standaarden, frameworks, tools en services ontwikkelen we alleen datgene wat specifiek voor de business is en maken we voor generiekere componenten gebruik van bestaande functies. Deze aanpak resulteert niet alleen in een meer flexibele eindoplossing (o.a. goed onderhoudbaar, beter voor doorontwikkeling), maar zorgt ook voor meer efficiency van de realisatiewerkzaamheden tot wel een factor 2 tot 3 ten opzichte van traditionele software-ontwikkeling.

"Onze ‘as-a-service’-aanpak maakt het mogelijk om met een financieringsmodel te werken, waarmee de initiële investeringen
voor onze opdrachtgevers tot wel 50% lager liggen. "

Chris van Zadel

Enterprise Solution Architect

BUsiness fiRST (BURST)

Mobirise

Wij stellen het verwerken van data centraal. Wij modelleren in een kort tijdbestek een stabiele basis van het platform. Door te investeren in kwalitatief hoogstaande modellen worden de ontwerp-, programmeer- en testinspanningen sterk gereduceerd.

Een unieke methode die uitstekende resultaten garandeert.
Onze BUsiness fiRST (BURST) aanpak staat voor samenwerking, betrokkenheid en commitment voor het realiseren van businessoplossing binnen gestelde kaders; tijd, budget, en specificaties. 

Mobirise

Onze partners

Wij werken samen met de beste in de business

Wat maakt ons uniek?

Solutions platform

Wij bieden onze oplossingen en diensten vanuit een platform gerelateerd business model. Software zonder zorgen, volgens Platformication principes.

Aantrekkelijk financieringsmodel

Wij bieden mogelijkheden voor een flexibele balans tussen investering en maandelijkse kosten.

Snel resultaat

Projectaanpak (BURST) met focus op businessdoelstellingen en gebruik van tools en frameworks garandeert korte doorlooptijden.

Valideerbare kwaliteit

We modelleren met bestaande data en met het beoogde eindresultaat als uitgangspunt. We doen geen aannames,  maar gaan uit van feiten en details. Dat leggen we vast zodat het toetsbaar is voor de business.

Passende ondersteuning

Onze dienstverlening stopt niet bij oplevering van de software. Wij ontzorgen de klant gedurende de operationele levensduur van de software met dat waar de business om vraagt.

Privacy by design & default

De Europese privacy wetgeving stelt verschillende eisen aan businessoplossingen waarbij persoonsgegevens worden verwerkt. Privacy by Design and Default is voor ons een uitgangspunt.

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783


Copyright © Blue Ocean Fishing 2019 | Privacy statement