Uniface modernisering

Succesvol inspelen op een veranderde markt

Verwend door de vele mobiele apps vinden we het tegenwoordig heel normaal om van alles met één druk op de knop te regelen, onafhankelijk van tijd en locatie. We leven in een digitale wereld, die grotere flexibiliteit vraagt voor de manier waarop we consumeren, (samen)werken, service verlenen en zakendoen. Klanten stellen alsmaar hogere eisen aan organisaties (o.a. op het gebied van servicegerichtheid) en medewerkers moeten overal kunnen werken, flexibel zijn en altijd toegang hebben tot relevante bedrijfsdata.
Door de opmars van nieuwe technologieën, een steeds kortere time-to-markt van nieuwe of gewijzigde diensten en producten en de behoefte aan een verdergaande integratie van systemen, hebben we wereldwijd te maken met een snelle digitalisering van productie- en bedrijfsprocessen.
Dit biedt nieuwe uitdagingen en mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande systemen. Vroeger lag de focus van technologie op het managen van de organisatie nu gaat het om zaken als digitale transformatie, het ontsluiten, beschikbaar stellen en de analyse van data (onafhankelijk van tijd en locatie), het optimaliseren van de user experience.
Het is voor bedrijven een absolute noodzaak geworden om zich (snel) aan te kunnen passen aan voortdurende veranderende marktomstandigheden. Organisaties moeten ‘agile’ zijn en het bestaande applicatielandschap is daarin een bepalende factor geworden.

Bedrijfskritische Uniface applicaties

Wereldwijd vertrouwen duizenden organisaties op hun applicaties die in Uniface zijn ontwikkeld. Veelal zijn dit bedrijfskritische en data intensieve applicaties. Ze vormen het kapitaal van deze organisaties. 
Uniface applicaties bestaan meestal al heel lang en zijn ontwikkeld in een tijd waarin anders over IT-architecturen werd gedacht. De meeste Uniface applicaties zijn ooit begonnen in een client-server architectuur en worden nog steeds dagelijks gebruikt door veel grote organisaties wereldwijd. De uitdaging is om bestaande stabiele en onderhoudsarme Uniface applicaties aan te laten sluiten op de ontwikkeling in de markt en de behoefte van de business om daarop in te spelen.

Mobirise

Aanpak voor modernisering

Met een hybride oplossing waarbij moderne (low-code) technieken worden toegepast in combinatie met de stabiele backend van de bestaande Uniface applicaties wordt de optimale mix geboden voor modernisering van het applicatielandschap. Blue Ocean Fishing en UnividualS hebben de krachten gebundeld en bieden vanuit deze combinatie een unieke aanpak voor een efficiënte moderniseringsslag. Met onze stap voor stap aanpak en door hergebruik van bewezen code wordt op een veilige en efficiënte manier de modernisatie uitgevoerd. Het uitgangspunt is dat we daarbij naadloos aansluiten op de wensen van de business en kapitaliseren op de aanwezige Uniface applicaties in combinatie met het slim gebruik maken van moderne technologieën. 

In samenwerking met UnividualS

Wij werken samen met de meest ervaren Uniface professionals van Nederland; UnividualS. Hun dienstverlening richt zich primair op het ondersteunen van opdrachtgevers bij hun Uniface vraagstukken, waaronder technisch applicatie beheer en nieuwbouw. Echter ook adviestrajecten en consultancy om de opdrachtgevers snel verder te helpen. Tevens beschikt UnividualS over bewezen ervaring met migraties naar hogere Uniface versies. Onze partnership met UnividualS staat garant voor actuele kennis over Uniface.
Meer informatie: www.unividuals.nl

Mobirise

Geinteresseerd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783