Per 1 oktober 2020 wordt Blue Ocean Fishing onderdeel van Delta-N. Lees het volledige bericht.

IT advies voor uw business

Resultaat gedreven en toekomstgericht 

Flexibel toegang tot expertise

Gedreven door de noodzaak om de concurrentie voor te blijven moeten bedrijven steeds sneller kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technologieën. Het managen van nieuwe technologieën, inclusief de resources, kennis en ervaring die daarbij nodig is, wordt hierdoor steeds ingewikkelder en kostbaarder.
Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden zijn goede IT professionals nodig die uw business uitdagingen concreet kunnen vertalen naar moderne technologie oplossingen. Wij helpen u graag met onze specialisten.

De Solution Scan

Overweegt u software-ontwikkel of -vernieuwingstraject? Dan is dat een uitstekend moment om uw applicatielandschap onder de loep te nemen in relatie tot de business. Onze Solution-Scan legt de knelpunten van uw bestaande applicatielandschap ten opzichte van uw infrastructuur bloot en brengt kansen voor u in kaart. Wat levert dan concreet op?

  1. Inzicht in kansen, verbeterpunten en mogelijke kostenbesparingen binnen het applicatielandschap;
  2. Mogelijkheden voor software vernieuwing;
  3. Inzicht in kansen voor verbetering van datakwaliteit en beter gebruik van die data ten behoeve van de bedrijfsvoering;
  4. Scan op technologie (o.a. cloud) ontwikkelingen en mogelijkheden die relevant voor de business zijn;
  5. Antwoord op andere specifieke vragen.

"Een Solution-Scan is soort SWOT-analyse van uw IT-omgeving. Voor een optimaal rendement is het belangrijk dat het wordt uitgevoerd door goede en ervaren professionals die in staat zijn uw business te begrijpen en te vertalen naar moderne technologie oplossingen."

Rob van den Berg

Business solution consultant

Het is goed om te weten waar de kansen en besparingen liggen. Die brengen we graag snel voor u in kaart. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, als uw meer wilt weten over de Solution-Scan of behoefte heeft aan advies van een van onze professionals. 

Adres
Blue Ocean Fishing
Zwarteweg 110 d
1431 VM  Aalsmeer

Contactgegevens
✉️  info@blueoceanfishing.com
📞  +31 851 303 250
🛎  Laat iets van je horen

Aanvullende informatie
BTW NL857882338B01
KvK 69461783